آزمایش سطح کیفیت آنتی اسکالانت

سطح کیفیت آنتی اسکالانت

آزمون تعیین توان بازدارنده های رسوب در ممانعت از تشکیل رسوب (آنتی اسکالانت ها)

آزمایش سطح کیفیت آنتی اسکالانت یا آزمون تعیین میزان بازدارندگی آنتی اسکالانت در پراکنده نمودن ترکیبات قابل ترسیب بر اساس استانداردهای بین المللی NACE و ASTM به طور کمی و کیفی طراحی گردیده است. این آزمون درصد ممانعت از رسوب گذاری نمک های رسوب گذار را در حضور بازدارنده نشان می دهد.

از آزمایش سطح کیفیت آنتی اسکالانت برای ارزیابی بازدارنده های رسوب استفاده می گردد.

بطور کلی در این روش با استفاده از اندازه گیری قدرت اثرگذاری بازدارنده های رسوب در شرایط خاص آزمایشگاهی، میزان تاثیر یک بازدارنده خاص را در جلوگیری از ایجاد رسوبات کلسیم سولفات و کلسیم کربنات در محلول مشخص می گردد.

 

 

هدف از این آزمون:

  • بررسی کارایی بازدارنده رسوب (آنتی اسکالانت)
  • مقایسه کارایی نمونه های مختلف بازدارنده رسوب (آنتی اسکالانت) با یکدیگر بصورت کمی و کیفی
  • تعیین دوز بهینه بازدارنده رسوب (آنتی اسکالانت) در سیستم
  • بررسی تاثیر بازدارنده رسوب (آنتی اسکالانت) در جلوگیری از ایجاد رسوبات کلسیم سولفات و کلسیم کربنات به صورتی کیفی
  • تعیین درصد بازدارندگی بازدارنده رسوب (آنتی اسکالانت) در جلوگیری از ایجاد رسوبات کلسیم سولفات و کلسیم کربنات به صورت کمی

 

شرکت پژوهشی صنعتی آبریزان (دانش بنیان) با بکارگیری نیروهای متخصص و دستگاه های پیشرفته در آزمایشگاه اختصاصی خود شرایط انجام آزمایش سطح کیفیت آنتی اسکالانت را طبق استانداردهای جهانی فراهم نموده است.

 

آزمایشگاه این شرکت جزء معدود آزمایشگاه های ایران با توان انجام آنالیز کامل کمی و کیفی بازدارنده های رسوب (آنتی اسکالانت) می باشد.

اشتراک گذاری :

دیدگاه خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای درج نظر می بایست لاگین کنید

مقالات مرتبط

ضرورت استفاده از آنتی اسکالانت ها
1403/10/05

ضرورت استفاده از آنتی اسکالانت ها

تقریباً تمام مشکلات مربوط به استفاده از آب برای مقاصد خنک کننده را می‌توان به یک یا چند ناخالصی مانند نمک‌های ایجاد کننده سختی (مانند کلسیم و منیزیم که به صورت رسوب در لوله‌ها و به ویژه روی سطوح گرمایشی رسوب می کنند)، سیلیکا، آهن، گونه های میکروبیولوژیکی، نفت و گازهای محلول نسبت داد. مشکل رسوب گذاری و خوردگی ناشی از استفاده از آب سخت طبیعی در برج‌های خنک کننده در حین چرخش مجدد، مشکلات بزرگی را از نظر اقتصادی و فنی از جمله کاهش راندمان سیستم و افزایش دفعات پاکسازی شیمیایی ایجاد می‌کند.